Запрошуємо Вас та Ваших колег взяти участь у роботі ХХ Конґресу Світової Федерації Українських  Лікарських Товариств (СФУЛТ), який відбудеться 24-26 жовтня 2024 року У ЗМІШАНОМУ ФОРМАТІ (ОЧНО у місті ЛУЦЬКУ за активної співучасті Світової Федерації Українських  Лікарських Товариств, Всеукраїнського лікарського товариства, Українського лікарського товариства у Львові та Волинського національного університету ім. Лесі Українки.

Реєстраційна форма:  https://forms.gle/rx2yDgjKvr94USh7A

ПУБЛІКАЦІЯ В МАТЕРІАЛАХ  ХХ  КОНГРЕСУ  СФУЛТ

  1. Тези доповідей і статті з програмних питань, оформлені з дотриманням вимог, що наведені у додатку 2, надсилаються на е-адресу sfulttz@ukr.net

УВАГА!!! Оплата підготовки друку[1] стандартних тез (1600 знаків) 200 грн  здійснюється на РАХУНОК в ПАТ КБ ПриватБанк UA053052990000026007016212941 , МФО 300711, ЄДРПОУ 20071736. В графі призначення платежу вказується: Добровільний внесок, прізвище першого автора і три перші слова назви тез.

  • До друку приймаються тези, що надійшли після попередньої оплати і реєстрації.
  • КРАЙНІЙ ТЕРМІН подачі матеріалів –до 01 жовтня 2024 p.

РЕЄСТРАЦІЯ І СЕРТИФІКАЦІЯ УЧАСТІ

  1. Вибір варіанту участі і реєстрація здійснюються самостійно шляхом он-лайн реєстрації за посиланням https://forms.gle/rx2yDgjKvr94USh7A  (рекомендується) або через офіс ВУЛТ  vult@ukr.net
  2. Реєстраційний внесок: 500 грн (паперовий збірник тез) чи 250 грн (електронний збірник тез)дають право на отримання матеріалів Конгресу (ТЕЗИ, ПРОГРАМА, СЕРТИФІКАТИ (учасника чи ДОПОВІДАЧА), доступ до участі у всіх наукових заходах.
  3. Членам СФУЛТ, ВУЛТ,  інтернам та  студентам-медикам надається знижка 20 %.
  4. Оплата реєстраційного внеску здійснюється на той же рахунок, що й оплата друку тез: УВАГА!!! ТОЙ САМИЙ РАХУНОК в ПАТ КБ «ПриватБанк» № UA053052990000026007016212941 , МФО 300711, ЄДРПОУ 20071736
  5. У графі призначення платежу вказується: Реєстраційний внесок за Прізвище Ім’я
  6. Розмір реєстраційного внеску не залежить від форми участі в Конгресі як за рівнем наукової активності, так і за часом участі, і дає право на доступ до всіх наукових і сателітних заходів, в тому числі урочистого відкриття Конгресу.
  7. Оплата додаткових матеріалів Конгресу та інших видань, заходів здійснюються самостійно.

ФОРМИ  УЧАСТІ  ТА  СЕРТИФІКАЦІЯ (за вибором учасника):

Згідно додатку 5 до Порядку проведення атестації лікарів (пункт 1 розділу V) Критерії нарахування балів безперервного професійного розвитку, що затверджений Наказом Міністерства охорони здоров’я України № 446 від 22 лютого 2019 року участь у Конґресі сертифікується (п.3.1. інформальна освіта) наступним чином:

Форма участіБалиПідтвердження
 участь в повній програмі Конґресу без доповіді10Сертифікат
 Усна доповідь* у любому із симпозіумів30Сертифікат доповідача та Програма Конґресу

[1] Оплата друку у вартість книги матеріалів не входить. Книгу матеріалів буде вислано поштою після сплати реєстраційного внеску після конгресу або за окрему плату (ціна буде визначена після друку Матеріалів).

[2] Участь в Конгресі має право любий дипломований лікар та студент 4-6 курсів медичних університетів. Для участі з доповіддю лікар/студент має подати тези для публікації в матеріалах Конґресу і здійснити он-лайн реєстрацію.

ПРАВИЛА ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ТЕЗ ДОПОВІДЕЙ ТА СТАТЕЙ ДЛЯ ДРУКУ В МАТЕРІАЛАХ ХVІІІ КОНГРЕСУ СФУЛТ

  1. Тези доповідей повинні відповідати тематиці. Мова публікації–українська, англійська.
  2. Формат друку: “Word for Windows”, шрифт TimesNewRoman, розмір шрифту – 12, інтервал – 1,0; без ручних перенесень; аркуш А4, поля: з усіх боків – по 2,0 см.
  3. Стандартний об’єм текстового матеріалу (без назви, прізвищ авторів та адрес) не має перевищувати 1600 знаків (20 рядків по 80 знаків у рядку). При більшій кількості знаків тези друкуються за умови доплати додатково 100 грн за кожну сторінку (до 1600 знаків), що перевищує зазначений обсяг.
  4. Структура тез: а) НАЗВА публікації (великими літерами, жирним шрифтом);

б) прізвища та ініціали авторів (прізвище основного доповідача підкреслюється);

в) місто, заклад, де проводилось наукове дослідження (без абревіатур);

г) текст тез (усі абревіатури, котрі вказані перший раз – повинні бути розшифровані).

  • У правому верхньому куті вказується код програмного питання: цифра 1, 2, 3, 4, 5ь.

До цифри 5 додається буква (а–ь) у відповідності з цим переліком:

а) акушерство та ґінеколоґія;б) педіатрія;в) кардіолоґія, ревматолоґія;г) пульмонолоґія, фтизіатрія;ґ) ґастроентеролоґія;д) нефролоґія, уролоґія;е) невролоґія, нейрохірурґія та психіатрія;є) ендокринолоґія;ж) імунолоґія, алерголоґія;з) оториноларинґолоґія;и) офтальмолоґія;і) інфекційні хвороби, СНІД, вірусолоґія, епідеміолоґія;ї) дерматовенеролоґія;й) психолоґія, психотерапія, сексопатолоґія, нарколоґія;к) анестезіолоґія, реаніматолоґія, інтенсивна терапія;л) хірурґія, трансплантолоґія, імплантолоґія, косметолоґія;м) травматолоґія та ортопедія;  н) онколоґія; гематолоґія;о) стоматолоґія, щелепно-лицева хірурґія;п) рентгенолоґія, радіолоґія;р) фармаколоґія, клінічна фармаколоґія, токсиколоґія;с) фітотерапія, гомеопатія, нутриціолоґія, дієтолоґія;т) спортивна, військова, космічна медицини;у) геронтолоґія, профпатолоґія;ф) реабілітація, фізіотерапія та курортолоґія;х) санологія, гіґієна, лабораторна діаґностика;ц) анатомія, гістолоґія, фізіолоґія, мікробіолоґія;ч) судова медицина, патанатомія, патогістолоґія;ш) нетрадиційні методи діаґностики і лікування;щ) ґенетика, демоґрафія;ю) управління і орґанізація охорони здоров’я, медична освіта;я) історія медицини, лікарське називництво (медична термінолоґія);ь) інші галузі медицини.
  • Рукопис повинен бути ретельно перевірений та відредаґований автором. Редакція та Орґкомітет Конгресу не несуть відповідальності за помилки авторів.
  • Публікація тез доповідей платна. Вартість публікації одних тез доповіді (до 1600 знаків) – 200 грн. У випадку збільшення обсягу (понад 1600 знаків) публікація можлива у разі доплати по 100 грн за кожну додаткову сторінку (до 1600 знаків).
  • За бажання автора опублікувати повний текст статті, оплата її видруку здійснюється в розмірі 100 грн[1], за кожну сторінку обсягом 2000 знаків, за умови її схвалення Науковим комітетом Конгресу.
  • У випадку невиконання зазначених вище вимог тези доповідей і статті не публікуються.
  • Для гарантованого включення публікації до книги матеріалів Конгресу здійсніть електронну реєстрацію за посиланням https://forms.gle/rx2yDgjKvr94USh7A

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *